Hoe minder zout, hoe beter.

Zout is onmisbaar, maar gebruik het met mate!

Zout is essentieel voor een goede werking van het lichaam. Het is ook onmisbaar als bewaarmiddel voor vleeswaren. Volgens voedingsdeskundigen moet de inname van zout beperkt worden tot 6g per dag. Belgen zitten ver boven die aanbevolen hoeveelheid met 10,5g per dag. Een vermindering van de consumptie van natrium draagt bij tot een normale bloeddruk. Zout vormt een uitdaging voor ons voedingspatroon, en dus engageert HERTA zich om het zoutgehalte van zijn producten te verminderen.

Ontdek ... de HERTA-charcuterie met 25% minder zout.*

HERTA biedt u nu 3 producten aan met een lager zoutgehalte. Dat is het concreet bewijs van het engagement van HERTA om de consument fijne vleeswaren aan te bieden die lekker en gezond zijn!

Proef het zelf, met twee heerlijke recepten met 25% minder zout!

Sandwich
met verse groentjes

Gevulde buideltjes
met spekreepjes

bottom