Het engagement van Herta

Al meer dan 40 jaar is HERTA een trouwe metgezel in het leven van alledag: bij het ontbijt, bij alle andere maaltijden, wanneer je gasten ontvangt, tot in de lunchbox van je kinderen toe. Kwaliteit is en blijft onze eerste bekommernis en we doen er alles aan om onze producten mee te laten evolueren, zodat ze altijd voldoen aan de strengste eisen op het vlak van voeding en milieu. Het is een engagement waar we voor tekenen.

Hoge eisen sinds 1968

Hoge kwaliteitscriteria

Kwaliteit maakt wezenlijk deel uit van onze waarden. Zo mag je erop rekenen dat het vlees van HERTA nooit bevroren is geweest. Het is een engagement dat slechts mogelijk is dankzij de invoering van instrumenten waarmee we onze producten perfect kunnen traceren.

Lees meer...

Voor een gezondere voeding

Bladerdeeg waar gegarandeerd geen bewaarmiddelen in zitten, slechts 2,5% vet voor de Hesp Superieur van HERTA, gegarandeerd 100% zuiver varkensvlees… Bij HERTA verbinden we ons ertoe de voedingskwaliteiten van onze producten te verbeteren zonder ook maar één toegeving te doen op het vlak van de smaak.

Lees meer...
Vind het perfect evenwicht

Ons heden, hun toekomst

Onze zorg voor het milieu

Duurzaam ondernemen is HERTA’s tweede natuur. Zo verplichten we ons ertoe de ecologische impact van onze activiteiten te verlagen. Dat komt onder meer tot uiting in de keuze van onze leveranciers.

Lees meer...
bottom