Vind het perfect evenwicht

Lekkere, evenwichtige maaltijden bereiden is niet altijd even makkelijk, vooral niet als er verschillende mensen rond de tafel zitten. Wij van HERTA zijn ons bewust van de vragen rond gezondheid die je je stelt met betrekking tot je alledaagse voeding. Daarom evolueren onze producten ook regelmatig en is er al heel wat vooruitgang geboekt.

Dag in dag uit gezond eten

Jou en je gezin enkel het beste aanbieden, dat is onze prioriteit. Gezien de huidige gezondheidsvraagstukken achten wij het onze veranwoordelijkheid de voedingskwaliteit van onze producten te doen evolueren. We hebben daarbij een drievoudige doelstelling vastgelegd: de vermindering van het vet-, het zout- en het suikergehalte.

Ook zout verdient onze aandacht. Zout is onmisbaar voor een goede werking van ons lichaam, maar kan schadelijk zijn als we er te veel van verbruiken. En voor onze meest veeleisende klanten hebben we een Hesp Superieur ontwikkeld die sinds april 2012 op de markt is en die 25% minder zout bevat dan het marktgemiddelde.

Minder zout in ons producten

Voor jou en voor ons

Plezier en smaak samenbrengen maakt deel uit van onze waarden, van onze bedrijfscultuur. Als dochteronderneming van NESTLÉ onderschrijft HERTA de “Voeding, Gezondheid, Welzijn”-aanpak van de groep. Al onze werknemers krijgen een continue opleiding die hun handig van pas komt in hun dagelijks leven, plus regelmatig informatie over voeding.

Goed om te weten

Onze engagementen op het vlak van kwaliteit staan duidelijk zichtbaar vermeld op de verpakkingen van onze producten.

Engagement nr. 19 : Zonder bewaarmiddelen

Engagement n°1
bottom