Ingrediënten:
-
HERTA® Pulled Pork 150g
-
150g rijstnoedels
-
40g peulerwten
-
1 courgette
-
½ chilipeper
-
400 ml kokosmelk
-
1 groentebouillonblokje
-
½ limoen
Te volgen stappen:
- Breng een pot met gezouten water aan de kook voor de peulerwten en de rijstnoedels.
- Snijd intussen de courgette met een spiraalsnijder of dunschiller in courgetti, hak de chilipeper fijn en rasp de schil van de limoen.
- Kook de rijstnoedels en peulerwten gedurende 4 à 5 minuten tot beetgaar. Giet af en spoel onder koud lopend water en plaats in een kom. Voeg de courgetti erbij en besprenkel met olijfolie, peper en zout.
- Verwarm de kokosmelk en groentebouillon samen in een pot tot lauw-warm, kruid met limoensap en -zeste, peper en zout.
- Serveer voor elk in een kom rijstnoedels, courgetti en peulerwten. Top met HERTA Pulled Pork en chilipeper. Giet de kokosbouillon erover en serveer onmiddelijk.