Bagel met pulled pork en koolsla

Ingrediënten:

  • HERTA® Pulled Pork 150g
  • 2 bagels
  • Enkele blaadjes sla
  • Fijngesneden rode kool
  • 1 halve komkommer
  • 1 bosje lente-ui
  • 1 potje smeerkaas
  • VOOR DE SAUS:
  • 1 yoghurt natuur
  • 3 el. Mayonnaise
  • 1 halve limoen
  • Enkele takjes peterselie

Te volgen stappen:

  • Snijd de komkommer in dunne plakjes samen met de lente-ui en de peterselie.

  • Om de saus te maken meng de yoghurt in een kom samen met de mayonaise, het limoensap en de gehakte peterselie.

  • Voeg in een aparte kom de salade en de geraspte kool toe.

  • Snijd de bagel horizontaal doormidden en maak de bovenste helft los van de onderste helft.

  • Bestrijk de onderste helft van de bagel met smeerkaas en leg hierop de komkommer en de HERTA Pulled Pork en bestrooi met lente-ui. Voeg de saus en het salade- en koolmengsel toe naar eigen wens.

Bagel met pulled pork en koolsla

Ingrediënten:

  • HERTA® Pulled Pork 150g
  • 2 bagels
  • Enkele blaadjes sla
  • Fijngesneden rode kool
  • 1 halve komkommer
  • 1 bosje lente-ui
  • 1 potje smeerkaas
  • VOOR DE SAUS:
  • 1 yoghurt natuur
  • 3 el. Mayonnaise
  • 1 halve limoen
  • Enkele takjes peterselie

Te volgen stappen:

  • Snijd de komkommer in dunne plakjes samen met de lente-ui en de peterselie.

  • Om de saus te maken meng de yoghurt in een kom samen met de mayonaise, het limoensap en de gehakte peterselie.

  • Voeg in een aparte kom de salade en de geraspte kool toe.

  • Snijd de bagel horizontaal doormidden en maak de bovenste helft los van de onderste helft.

  • Bestrijk de onderste helft van de bagel met smeerkaas en leg hierop de komkommer en de HERTA Pulled Pork en bestrooi met lente-ui. Voeg de saus en het salade- en koolmengsel toe naar eigen wens.