Bagel met pulled pork en koolsla
Ingrediënten:
- HERTA® Pulled Pork 150g
- 2 bagels
- Enkele blaadjes sla
- Fijngesneden rode kool
- 1 halve komkommer
- 1 bosje lente-ui
- 1 potje smeerkaas
- VOOR DE SAUS:
- 1 yoghurt natuur
- 3 el. Mayonnaise
- 1 halve limoen
- Enkele takjes peterselie
Te volgen stappen:
- Snijd de komkommer in dunne plakjes samen met de lente-ui en de peterselie.
- Om de saus te maken meng de yoghurt in een kom samen met de mayonaise, het limoensap en de gehakte peterselie.
- Voeg in een aparte kom de salade en de geraspte kool toe.
- Snijd de bagel horizontaal doormidden en maak de bovenste helft los van de onderste helft.
- Bestrijk de onderste helft van de bagel met smeerkaas en leg hierop de komkommer en de HERTA Pulled Pork en bestrooi met lente-ui. Voeg de saus en het salade- en koolmengsel toe naar eigen wens.
Bagel met pulled pork en koolsla
Ingrediënten:
- HERTA® Pulled Pork 150g
- 2 bagels
- Enkele blaadjes sla
- Fijngesneden rode kool
- 1 halve komkommer
- 1 bosje lente-ui
- 1 potje smeerkaas
- VOOR DE SAUS:
- 1 yoghurt natuur
- 3 el. Mayonnaise
- 1 halve limoen
- Enkele takjes peterselie
Te volgen stappen:
- Snijd de komkommer in dunne plakjes samen met de lente-ui en de peterselie.
- Om de saus te maken meng de yoghurt in een kom samen met de mayonaise, het limoensap en de gehakte peterselie.
- Voeg in een aparte kom de salade en de geraspte kool toe.
- Snijd de bagel horizontaal doormidden en maak de bovenste helft los van de onderste helft.
- Bestrijk de onderste helft van de bagel met smeerkaas en leg hierop de komkommer en de HERTA Pulled Pork en bestrooi met lente-ui. Voeg de saus en het salade- en koolmengsel toe naar eigen wens.