Groentenschotel met zuurkool en knacki

Ingrediënten:

  • 6 KNACKI HERTA

  • 500g Zuurkool

  • 800g krielaardappelen

  • 400g pastinaak

  • Sap van ½ citroen

  • Peterselie, Rozemarijn, Provençaalse kruiden, honing, mosterd, olijfolie

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen en snijd ze in twee. Schil de pastinaak en snijd deze ook in twee. Plaats in een ovenschaal.

  • Hak de peterselie en rozemarijn fijn en meng met de Provençaalse kruiden, mosterd, honing, citroensap en olijfolie. Giet het mengsel over de groenten en kruid met peper en zout.

  • Plaats in de oven gedurende 20 à 30 minuten tot alles bijna gaar is. Voeg dan de Zuurkool en HERTA KNACKI toe, roer goed onder elkaar en plaats terug in de oven gedurende 15 à 20 minuten.

  • Haal de ovenschotel uit de oven en smakelijk.