Samen met HERTA worden de feesten overheerlijk.

Het is weer zover. De gezellige momenten met familie en vrienden rond een rijkelijk gedekte feesttafel staan voor de deur. En laat de eindejaarsstress vooral geen domper zijn op de feestvreugde. Want met HERTA begint het feest al in de keuken. Onze drie overheerlijke HERTA taartdegen maken van elk recept gegarandeerd een succesverhaal. De ideale ingrediënten dus voor geslaagde feesten. Laat het feest beginnen en val met je bereidingen in de smaak bij al je gasten.

ONTDEK ONZE 3 SUGGESTIES VOOR
GESLAAGDE EINDEJAARSGERECHTEN.

Voorgerecht

Fijne taart van ganzelever en appeltjes

Hoofdgerecht

Hartige gebakjes van zeevruchten en kruidenmengeling

Dessert

Citroen-sinaasappeltaart

Oneindig veel bakplezier.

Het assortiment HERTA taartdegen is jouw kleine geheimpje om je bereidingen te laten lukken. Stimuleer en inspireer je culinaire creativiteit met ons bladerdeeg, kruimeldeeg en zanddeeg en maak van je quiches en taarten overheerlijke kunstwerkjes. Als aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht of als dessert, de taartdegen van HERTA verdienen altijd een plaatsje op het menu.

HERTA gaat voor een onberispelijke kwaliteit:

  • Zonder toegevoegde smaakstoffen
  • Zonder bewaarmiddelen

Bladerdeeg: luchtig en krokant

Met het gebruiksklare HERTA bladerdeeg wordt elk gerecht kinderspel. De 196 zorgvuldig gevormde dunne lagen geven een ongeziene krokante en lichte textuur aan zowel je zoete als hartige gerechten.

Bladerdeeg

Kruimeldeeg: krokant en goudkleurig

Met het HERTA kruimeldeeg wordt alles mogelijk. Dit deeg is ideaal voor sappige gerechten. De juiste dosering van de ingrediënten zorgt ervoor dat je taart tijdens het bakproces niet week wordt of uitdroogt, maar heerlijk knapperig blijft! Verwacht je dus aan heerlijke goudkleurige en knapperige taarten!

Kruimeldeeg

Zanddeeg: knapperig deeg met biscuit smaak

Met het HERTA zanddeeg geef je je desserten een authentieke toets. Omdat ze dikker is dan het gemiddelde taartdeeg op de Belgische markt, is ze ideaal voor zoete en sappige bereidingen. Tijdens het bakproces blijft ook bij onze zanddegen de mooie vorm bewaard en krijg je een lekker knapperige structuur met heerlijke biscuit smaak. Succes gegarandeerd!

Zanddeeg
bottom