Pizza met italiaanse Ham en Mozzarella

Ingrediënten:

  • 1 HERTA Pizzadeeg Dun en rond

  • 4 sneetjes italiaanse ham

  • 150 g tapenade (paprika of tomaat)

  • 60 g kerstomaten

  • 1 bol mozzarella

  • Olijfolie, ruccola

Bereiding:

Voorbereiding: Voorverwarm de oven op 220°C en haal het HERTA Pizzadeeg uit de koelkast. Snij de kerstomaatjes in 2, laat de mozzarella uitlekken.

  1. Rol het HERTA pizzadeeg samen met het bakpapier uit op je werkvlak. Bestrijk het oppervlak met tapenade.

  2. Schik er de kerstomaten op. Scheur de mozzarella in stukken en voeg ze toe. Besprenkel met olijfolie en kruid af met peper en zout.

  3. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten tot de mozzarella gesmolten is. Voeg de sneetjes italiaanse ham en de pijnboompitten toe en serveer met ruccola.

Pizza met italiaanse Ham en Mozzarella

Ingrediënten:

  • 1 HERTA Pizzadeeg Dun en rond

  • 4 sneetjes italiaanse ham

  • 150 g tapenade (paprika of tomaat)

  • 60 g kerstomaten

  • 1 bol mozzarella

  • Olijfolie, ruccola

Bereiding:

Voorbereiding: Voorverwarm de oven op 220°C en haal het HERTA Pizzadeeg uit de koelkast. Snij de kerstomaatjes in 2, laat de mozzarella uitlekken.

  1. Rol het HERTA pizzadeeg samen met het bakpapier uit op je werkvlak. Bestrijk het oppervlak met tapenade.

  2. Schik er de kerstomaten op. Scheur de mozzarella in stukken en voeg ze toe. Besprenkel met olijfolie en kruid af met peper en zout.

  3. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten tot de mozzarella gesmolten is. Voeg de sneetjes italiaanse ham en de pijnboompitten toe en serveer met ruccola.