Pizza Bianco: ricotta, spinazie, olijven en ham

Ingrediënten:

Bereiding:

Voorbereiding : Verwarm de oven voor op 220°C en haal het Herta® Pizzadeeg Dun en Rond uit de koelkast. Blancheer de verse spinazie en giet deze uit.

  1. Rol het HERTA pizzadeeg samen met het bakpapier, uit op je werkvlak. Bestrijk het oppervlak met ricotta.

  2. Schik er de zwarte olijven, de HERTA Supérieur Ham en de verse spinazie op. Voeg enkele takjes verse tijm toe. Besprenkel met olijfolie en kruid af met peper en zout.

  3. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. Serveer met parmezaanse kaas schilfers.

Pizza Bianco: ricotta, spinazie, olijven en ham

Ingrediënten:

Bereiding:

Voorbereiding : Verwarm de oven voor op 220°C en haal het Herta® Pizzadeeg Dun en Rond uit de koelkast. Blancheer de verse spinazie en giet deze uit.

  1. Rol het HERTA pizzadeeg samen met het bakpapier, uit op je werkvlak. Bestrijk het oppervlak met ricotta.

  2. Schik er de zwarte olijven, de HERTA Supérieur Ham en de verse spinazie op. Voeg enkele takjes verse tijm toe. Besprenkel met olijfolie en kruid af met peper en zout.

  3. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. Serveer met parmezaanse kaas schilfers.