Pizza Bianco: ricotta, spinazie, olijven en ham

Ingrediënten:
- 1 HERTA Pizzadeeg Fijn en Rond
- 4 sneetjes HERTA Supérieur Ham
- 40 g verse spinazie
- 200 g ricotta
- 30 g zwarte olijven
- 20 g Parmezaanse kaas schilfers
- Olijfolie, verse tijm
Bereiding:
Voorbereiding : Verwarm de oven voor op 220°C en haal het Herta® Pizzadeeg Dun en Rond uit de koelkast. Blancheer de verse spinazie en giet deze uit.
- Rol het HERTA pizzadeeg samen met het bakpapier, uit op je werkvlak. Bestrijk het oppervlak met ricotta.
- Schik er de zwarte olijven, de HERTA Supérieur Ham en de verse spinazie op. Voeg enkele takjes verse tijm toe. Besprenkel met olijfolie en kruid af met peper en zout.
- Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. Serveer met parmezaanse kaas schilfers.
Pizza Bianco: ricotta, spinazie, olijven en ham

Ingrediënten:
- 1 HERTA Pizzadeeg Fijn en Rond
- 4 sneetjes HERTA Supérieur Ham
- 40 g verse spinazie
- 200 g ricotta
- 30 g zwarte olijven
- 20 g Parmezaanse kaas schilfers
- Olijfolie, verse tijm
Bereiding:
Voorbereiding : Verwarm de oven voor op 220°C en haal het Herta® Pizzadeeg Dun en Rond uit de koelkast. Blancheer de verse spinazie en giet deze uit.
- Rol het HERTA pizzadeeg samen met het bakpapier, uit op je werkvlak. Bestrijk het oppervlak met ricotta.
- Schik er de zwarte olijven, de HERTA Supérieur Ham en de verse spinazie op. Voeg enkele takjes verse tijm toe. Besprenkel met olijfolie en kruid af met peper en zout.
- Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. Serveer met parmezaanse kaas schilfers.