Bladerdeegvierkanten met zalm en geitenkaas

Ingrediënten:

  • 1 HERTA Bladerdeeg

  • 50gr gerookte zalm

  • 100gr geitenkaas

  • 3 stengels lente-ui

  • Enkele blaadjes dille

  • 2 el olijfolie

  • Enkele takjes waterkers

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Verdeel de zalm in 9 stukken, snij de geitenkaas in 9 ringen en hak de dille fijn. Snij de lente-ui in 3 stukken.

  • Snij het HERTA Bladerdeeg in 9 vierkanten, bekleed een ovenplaat met het bakpapier en schik de stukjes bladerdeeg erop. Leg op elk vierkant 1 schijfje geitenkaas, een stukje lente-ui en wat zalm. Werk af met olijfolie, peper, zout en gehakte dille.

  • Vouw de tegenovergestelde kanten van het bladerdeeg naar elkaar (zie foto). Plaats in de oven gedurende 20 à 25 minuten tot ze krokant zijn. Werk af met waterkers

Bladerdeegvierkanten met zalm en geitenkaas

Ingrediënten:

  • 1 HERTA Bladerdeeg

  • 50gr gerookte zalm

  • 100gr geitenkaas

  • 3 stengels lente-ui

  • Enkele blaadjes dille

  • 2 el olijfolie

  • Enkele takjes waterkers

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Verdeel de zalm in 9 stukken, snij de geitenkaas in 9 ringen en hak de dille fijn. Snij de lente-ui in 3 stukken.

  • Snij het HERTA Bladerdeeg in 9 vierkanten, bekleed een ovenplaat met het bakpapier en schik de stukjes bladerdeeg erop. Leg op elk vierkant 1 schijfje geitenkaas, een stukje lente-ui en wat zalm. Werk af met olijfolie, peper, zout en gehakte dille.

  • Vouw de tegenovergestelde kanten van het bladerdeeg naar elkaar (zie foto). Plaats in de oven gedurende 20 à 25 minuten tot ze krokant zijn. Werk af met waterkers